Maria Bingo

Maria Bingo är en av de äldsta och mest kända bingosajterna i Sverige. Det är också en av Nordens största bingosajter. Dagligen betalar Maria Bingo ut 28 miljoner kronor i vinster. Här i Sverige startade sajten redan 2006 och antalet spelare har hela tiden ökat. Många stamkunder besöker sidan om och om igen eftersom de är så nöjda.

Det finns flera olika bingospel att välja bland, där klassisk bingo och variantbingo tillhör de mest populära. Förutom bingo kan du spela på skraplotter, enarmade banditer, kasinospel och videopoker på Mariabingo. Du kan spela bingo ensam eller mot andra spelare. Det finns en chatt och också en community med blogg och samlingsplats för alla bingointresserade. Sidan är enkel och användarvänlig. Man spelar direkt i webbläsaren och det går snabbt att registrera sig som ny spelare. Sajten är helt på svenska och man kan även kontakta kundtjänsten på svenska via telefon, mail eller livechatt.

Det finns gott om extraspel och roliga funktioner. Exempelvis finns Marias Värld, där du på en karta kan se vart i världen de inloggade spelarna befinner sig. Som ny spelare får du 50 kronor som välkomstbonus och 100 procent i insättningsbonus. Även vinsterna håller en hög nivå och det finns generösa jackpots. Maria Bingo satsar mycket på sina spelare genom tävlingar, kampanjer och events.