Bingon.com

Bingon.com är en av de nyaste bingosajterna i Sverige. De erbjuder framförallt 75 bollars bingo och 90 bollars bingo och såväl klassisk bingo som variantbingo och mönsterbingo. Förutom bingo så kan man även spela casinospel, slots, video poker och många andra roliga spel.

Bingon.com har en snygg, modern, färgglad och genomtänkt hemsida och det är lätt att navigera på sidan. Sidan är på svenska, man spelar i svenska kronor och man kan också kontakta kundtjänsten på svenska dygnet runt via ett formulär på hemsidan. Det finns en chatt där man kan lära känna andra spelare och dessutom anordnas det regelbundet chattävlingar där. Varje spelare får en personlig sida som man kan utforma som man vill och det finns också ett forum där man kan skriva till andra spelare.

Bingon.com erbjuder en hög välkomstbonus, 50 kronor, och även en generös insättningsbonus (just nu 200 procent). När man spelar får man hela tiden lojalitetspoäng som man sedan kan använda för att spela mer bingo för eller växla in till andra saker. Detta gör att Bingon.com är en populär bingosajt för såväl nya spelare som de befintliga spelarna. Bingosajten erbjuder också progressiva jackpots både när det gäller bingospelen och när det gäller slotmaskinerna.

Bingon.com är en trevlig och omtyckt sida för den som vill spela bingo, ha chans till generös bonus och höga vinster samt gärna vill lära känna andra spelare och ha roligt under tiden man spelar.